Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

 Столарската едукативна работилница ќе трае 84 часа, започнувајќи од 8 ноември 2023 година, два пати неделно, во понеделник и среда, по два часа, од 19 до 21 часот во просториите на Пасворд продакшн, каде се активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 8 ноември 2023 година, а пријавувањето е отворено до 3 ноември 2023 година.

Во изминатата година во рамки на Столарскиот едукативен центар направивме интерсни предмети, куќи-столчиња за на Д-Фестивал, па дури и статуетка како награда за најеко-филм за Ехо меѓународниот филмски фестивал. Сега дојде ред да направиме спој на пасијата за возење велосипед и столарството и да изработиме вело-трофеј.

Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

 Столарската едукативна работилница ќе трае 84 часа, започнувајќи од 3 мај 2023 година, два пати неделно, во понеделник и среда, по два часа, од 19 до 21 часот во просториите на Пасворд продакшн, каде се активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 3 мај 2023 година, а пријавувањето е отворено до 25 април 2023 година.

Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

Столарска едукативна работилница ќе трае 6 месеци, од февруари до јули 2023 година, два пати неделно, секој вторник и четврток, по два часа од 19 до 21 часот во просториите на Пасворд продакшн, каде се активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 21 февруари 2023 година, а пријавувањето е отворено до 12 февруари 2023 година.