Бесплатна едукативна работилница за изработка на табуретка. Можност да научите и да проверите дали изработката на табуретки е нешто што би можеле и би сакале да го правите и можност да бидете вработени после тоа.

Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

Столарска едукативна работилница ќе трае 6 месеци, од ноември 2022 година до април 2023 година, два пати неделно по два часа (одбирате термин кој вам ви одговара при пријавувањето) во просториите на Пасворд продакшн, каде ќе бидат активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 23 ноември 2022 година.

Научете ги основните столарски вештини и техники за изработка на ниско столче - коклица со употреба на рачен електричен алат и понесети си дома коклица која вие ќе ја изработите од шпер плоча.