Столарска едукативна работилница за развивање на лични вештини

- Откриј го столарот во себе -

 

Столарска едукативна работилница ќе трае 6 месеци, од ноември 2022 година до април 2023 година, два пати неделно по два часа (одбирате термин кој вам ви одговара при пријавувањето) во просториите на Пасворд продакшн, каде ќе бидат активностите на Столарскиот едукативен центар, на ул 8ма Ударна Бригада бр. 39/-1. Првиот термин е на 23 ноември 2022 година.